Başak Burcu Günlük Yorumu (07 Ocak 2010)
(Başak Burcu 07 Ocak 2010 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan başak burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet Astroloji7 Ocak Perşembe
Sevgili Başaklar güne, Ay ve Güneş gezegenleri arasında oluşacak sondördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum, hayatın içinde size zevk veren hobileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz ve bizzat yaratıcılık gerektiren aktiviteleriniz, sosyalleşme ihtiyacınızla birebir alakalıdır. Eğer yaşadığınız hayat sizi doyuruyorsa, aşk konusunda sorunlarınız yoksa doğal olarak huzurunuz bugün oldukça yerindedir. Fakat daha fazlası neden olmasın diye düşünebilirsiniz. Daha çok sevilmek, toplumda iyi bir yer edinmek, tanınmak, isteklerinize zaman sınırlaması olmadan hemen sahip olmak kimbilir ne güzel olur diye aklınızdan geçirebilirsiniz. Ancak bazı güzellikleri elde etmek için mücadele etmek gerekebilir.
Bu durumda para olmazsa olmazımız olarak karşımıza çıkar. Güvence önemli bir kriter haline gelir. ?imdi tek arzunuz, elinize geçecek miktardır. Bu ister yeni bir iş veya ister bir maaş artışı olsun farketmez. Yeter ki sizi doyursun, rahata ermeniz kolay olsun. Bugünkü sondördün etkisi altında benim tavsiyem, özellikle maddi konularla yakından ilgilenmenizdir. Bunun için kazanç sağlayan girişim, proje ve planlarınız konusunda titiz davranınız. Eğer yaptığınız işe göre kazancınız düşükse hukuksal haklarınızı kimseye çiğnetmeyiniz. Tam tersine kazancınıza göre harcamalarınız fazla ise o zaman bütçenize göre hareket etmeye çalışınız.
Zorlukları güce dönüştürmeniz dileğimle,
Sabah Gazetesiİş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugünalınganlıktan vazgeçmelisiniz. Yaşantınızda farklı değerler peşinde koşmanızın mükafatını görüyorsunuz. Sınırlarınızı aşmalısınız. Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Başak Burcu Günlük Yorumu (07 Ocak 2010) |