Burçlar

.web.tr

Koç Burcu
Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Mart
20 Nisan

Boğa Burcu
Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
21 Nisan
21 Mayıs

İkizler Burcu
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Mayıs
22 Haziran

Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Haziran
22 Temmuz

Aslan Burcu
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Temmuz
22 Ağustos

Başak Burcu
Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ağustos
22 Eylül

Terazi Burcu
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Eylül
22 Ekim

Akrep Burcu
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
23 Ekim
21 Kasım

Yay Burcu
Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Kasım
21 Aralık

Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Aralık
21 Ocak

Kova Burcu
Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
22 Ocak
19 Şubat

Balık Burcu
Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
20 Şubat
20 Mart

Aslan Burcu Günlük Yorumu (06 Mart 2009)

(Aslan Burcu 06 Mart 2009 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)

Mynet Astroloji

Sevgili Aslanlar cuma güne Ay gezegeninin Yengeç burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bu etki altındaözellikle mesleki konularda, kendi isteklerinizden ziyade etrafınızdaki insanların beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Hatta bazıları, sizin de işleriniz olabileceğini hesaba bilekatmadan buyurmaya devam edebilirler. Oysaki bir Aslan her zaman başına buyruk olmalı ve her şekilde kendi ormanında kükremelidir. Çünkü onda yaratıcı bir enerji vardır. Bu enerji ise ancak özgür hareket edebildiğinde ortaya çıkar. Zaten Aslanın asıl gücü deburada gizlidir. Bugünkü enerji ise, Aslanın,ailesi, sevdiği, eşi dostu veya başka bir sebeple kendinden vazgeçişi anlamında olduğundan zorlayıcıdır. Büyük bir olasılıkla geriye çekilerek durumunu gözden geçirmek isteyebilir. Bu gözden geçirişte kimi zaman eskiyle alakalı olayları ele alabilir bazen de yeniliklerde bulunmak için gücünüzü toparlamaya çalışabilirsiniz.

Hatta bazen, kısıtlanmaya ve sınırlandırılmaya gelemeyeceğiniziçin tepki vermenizmümkündür. Size göre gün içindeki tüm problemlerin altında yatan sebep, iş ortamınızdaki insanların garip tutumları, sankibilgileri çok fazlaymış gibi hava atmaları, kendilerini dünyanın en bulunmaz kişisi olarak görmeleri nedeniyle oluşmaktadır. Benim size bugünkü önerim, durum ne olursa olsun, o yüce gönlünüzü her türlü olumsuzluğa karşın yine de güçlü tutmanız, gerektiği anlarda kendinizi geriye çekerek dinlendirmenizdir. Bu size oldukça iyi gelebilir, başınızı dinlemenizi sağlar. Böylece Cumartesi günü saat 15.25 de burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi çok daha aktif bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Not : Sevgili Aslanlar,Koçburcundailerleyen Venüs gezegeni bugün itibariyle geri hareketine başlamaktadır. Bu oluşumun yarattığı etkiler ve dikkat edilmesi gereken noktaları,Mart aylık yorumunuzda geniş bir şekilde bulabilirsiniz. Tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.Venüs geri giderken, uçuk düşünceler içinde olacak ve oldukça ilgi göreceksiniz.
Aslan Burcu Günlük Yorumu (06 Mart 2009)

Günlük Falım Mailimde Servisi

Adınız ve Soy Adınız:

Email Adresiniz:

Burcunuzu Öğrenebilirsiniz

Aşk Uyumu

Hangi Burç?

4 Ocak hangi burç olur?
3 Haziran hangi burç olur?
28 Mayıs hangi burç olur?
1 Ocak hangi burç olur?
7 Ocak hangi burç olur?
13 Kasım hangi burç olur?
9 Aralık hangi burç olur?
31 Mart hangi burç olur?

Şarkı Sözleri Sitesi için Link Rüya Tabirleri Sitesi için Link Bebek İsimleri Sitesi için Link

© 2010 - 2025 MAN | Burçlar.web.tr | İletişim | Hakkımızda | Kullanım Koşulları | Gizlilik Sözleşmesi | OS 0.0061 sn |

DMCA.com Burçlar Twitter Burçlar RSS Besleme