Aslan Burcu Günlük Yorumu (02 Haziran 2007)
(Aslan Burcu 02 Haziran 2007 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan aslan burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiBugün, aşk konusunda,ne kadar iyimser düşünmeye çalışsanız da, zihinsel olarak değişkenlik gösterebilirsiniz. Özgürlük dürtünüz o denli yükselir ki, üzerinizde hiç kimsenin ağırlığı olsun istemez, aksine sorumluluklardan kaçabilirsiniz. Gönlünüzce aşk yaşamaktan, maceralara girmekten hoşlanabilirsiniz. Kötü bir niyetiniz yoktur, sadece aşk yaşamayı istediğiniz anda bunu kolayca bulacağınızı size hissettiren bir güven duygusu hakimdir. Bir şey düşünmeden, nasılsa hallederim düşüncesi içinde yaşamı güzel yanlarıyla görmekten yana davranabilirsiniz. İlişkisi olanlar sevdikleri kişiyle güzel bir gün geçirebilirler. Fikir birliği içinde uyumu yakalayabilirler.
?ans oyunları ve eğlence hayatı açısından da gayet olumlu bir gündür. Sizi mutlu edecek, keyiflendirecek herşeyi yapmak isteyebilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkabilir, yakın arkadaşlarınızla bir arada olacağınız bir etkinlikte bulunabilir, sempatik tavırlarınızla herkesi güldürebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibarense bir ağırlık veyahut iyimser havayı dağıtacak bir ruh hali sizi sarabilir. O nedenle girişimlerinizi gündüz saatinde yapmanız daha verimli olacaktır.Sabah GazetesiBugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor. Özellikle duygusal sorunlarınızı çok fazla kafanıza takıyorsunuz.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Aslan Burcu Günlük Yorumu (02 Haziran 2007) |