Akrep Burcu Günlük Yorumu (02 Aralık 2008)
(Akrep Burcu 02 Aralık 2008 tarihli günlük burç yorumları. Hürriyet, Radikal, Mynet, Takvim, Star ve birçok gazetenin Niobe Aslı Temel, Nuray Sayarı, Rezzan Kiraz gibi ünlü astrologlardan akrep burcu günlük falını okuyabilirsiniz.)
Mynet AstrolojiSevgili Akrepler güne, Ay gezegeninin Kova burcu enerjisi altında başlamaktasınız. İş dünyasında güçlü görünmek ve sıradışı özelliklerinizi ifade etmek istiyorsanız en fazla dikkat edeceğiniz nokta, ne kadar özel biri olduğunuzu hissetmeniz ve bunu dışarıya güvenle aksettirmenizdir. Zaten günlük enerjiler bazı alanlarda sizi zorladığında bu duruş hakikaten çok işinize yarayabilir. Günün astrolojik açıdan yansımalarını birlikte bir göz atalım. Öncelikle, bugün biraz önce dediğim gibi yaklaşımlarınızda dolambaçsız, içinizden geldiği gibi davranmanız son derece önemlidir. Ay etkisi size bu olanağı sunabilir. Bazen hayatla mücadele edebilmek için çoğu zaman bir maskeye ihtiyaç duyarız. Aslında içimiz kan ağlıyordur ama gülmek zorundayızdır. Çünkü insanların özelimizi bilmesini veya bizi güçsüz görmesini istemeyiz. Fakat bazen de,istesek de farklı davranamayız, rol yapamayız.
İşte bugün böyle bir dürtüsel durum sizi sarabilir. Dışa karşı gülümseyenbir maske takmak zorunda olmadığınızı hissedebilirsiniz. Niyetiniz olduğunuz gibi görünmek, eğer bir şeyler canınızı sıkıyorsa, buna kim sebep oluyorsa, ona karşı bunu net olarak tavırlarınızla belli etmektir. Aslında bu durum, şöyle bir düşünürsek gayet faydalıdır. Çünkü içinizde çelişkilere yer kalmaz ve zorlanmanız da gereksizdir. Acınız varsa hüzünlüsünüzdür, mutluysanız gözlerinizin içi güler, sinirliyseniz birileri sizden çekinebilir ve bütün bunları yaparken düşüncelerinizletavırlarınız aynıdır. Bugün bu şekilde davranmanın en fazla yarar getireceği alan,bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konular hakkında konuşabilmeniz ve isteklerinizi dileklerinizi bildirebilmenizdir. Böylece daha mantıklı ve sağlam kararlar alarak yolunuza devam edebilirsiniz.
Sabah GazetesiBugün çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizisağlam tutmak zorundasınız. Bugün iddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız haraketlenecek. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getirebilir.Dikkatli olmalısınız.
Geçmiş günlerin burç yorumları:
Akrep Burcu Günlük Yorumu (02 Aralık 2008) |